lørdag 15. desember 2012

Laget med omtanke

Jeg har laget et "følelseskort" i dag. Med en god kollega i tankene, har jeg laget dette kortet som en oppmuntring og lykkeønskning i en tøff tid. Det er ikke alltid så godt å vite hvordan man skal lage slike kort, til noen som sliter med sykdom og negativitet... Jeg håper litt farger, omtanke og scrappeglede kan bringe fram et smil:

 Grå papirpose, ounchet med MS puncher. Dekorert med Maja ark og et skjønt bilde fra Digital by Janet. Stempel i bakgrunn er fra KOG. Kakeservietten er med, det samme er litt blonder og halvperler fra Papirdesing.

 Gode ord er fra Papirpikenes klippeark og rosene er fra KOG. Litt osteklut her lurt seg med, og på toppen av tagen er det en blonderest. Jeg har valgt å holde tagen enkel og gitt plass for flere signaturer fra medkollegaer. Elsker fargekominasjonen rødt og grønt! Alle kanter er såklart svertet og rufset etter beste evne.
Ønsker dere alle en riktig god helg.

- Elin

3 kommentarer:

 1. Så nydelig. Det kortet blir mottakeren glad for.

  SvarSlett
 2. Dette blir helt sikkert godt mottatt, det er nydelig. God helg.

  SvarSlett
 3. Ja, det ar svart med sympati kort och nar man ska gora nagot till nagon som har det jobbigt, men dessa kort tror jag uppskattas an mer. Jattevackert blev det i alla fall! Jag har inte sett dessa KOG roser tidigare, men de ar ju helt underbara.

  Kram,
  Sandra

  SvarSlett