lørdag 29. juni 2019

Sjokoladedilla.

Jeg har hatt litt sjokoladedilla i det siste! Jeg synes disse sjokoladekortene er det ultimate bursdagskortet til gutter og menn i familien min. Ispedd et flaxlodd eller tre, så er både kort og gave i boks ;) 

Vil du teste bretteteknikken selv så finner du trinn-for-trinn veiledning her.

 Her har jeg brukt kraft kartong fra Papicolor til base, som jeg har brettet etter instruksjonene i tutorialen over. Jeg har puncher den øverste bretten med kantpuncher før jeg svertet alle kanter og limte sammen. Deretter fant jeg fram selskrevene mønsterark, motiv og dekor fra Papirdesigns kule sjokoladekolleksjon.

 Jeg har valgt å la mønsterark og motiv tale for seg selv. Jeg har kun rufset litt på kantene, og påført litt sverte før jeg har limt elementene med 3L 3D puter for litt "pop-up" effekt.

Innsiden har også fått noen dekorative elementer, og sjokoladen er spesialtvalgt til mottakeren. Jeg har også skrivefelt inni sjokoladen, men har tatt bildene uten dette denne gangen. (Jeg har for vane å skrive på skrivedelen FØR jeg limer den på kortet, i allefall når det er noe jeg selv skal gi bort ;)
Fikk du lyst på sjokolade nå? Eller fikk du lyst å pynte sjokolade?!!
Brett i vei <3

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar