onsdag 12. juni 2019

LOVE - Layout.

Det er ikke ofte jeg scrapper meg selv på layouts, men med to jenter som nå begynner å bli store og har litt meninger om bilder de vil ha inn i albumene sine... vel de har begge ønsker om å ha med både mamma og pappa ;) Så i dag har jeg scrappet et koselig bilde av meg og jentene mine <3 


 På bakgrunnen har jeg brukt stensil og rosa oxide stempelpute til å bygge opp litt farge. Jeg liker ikke å påføre farger, paste og lignende fra kant til kant på stensilene mine, men flekker på litt her og der. Deretter har jeg brukt en annen stensil med Marabu Mixed Media Acryl Paste uten struktur, vanlig hvit farge. Jeg har markert noen av formene med rosa Sakura Gelly Roll pen, for å skape litt dybde og interesse i siden.

Jeg hadde noen chipboard rester som gjør seg så fint på slike sider, ypperlig måte å bruke rester av både chipboard og mønsterark i grunn, på LOer. Blomster og ark er fra prima.

Litt diecuts her og der, også driver jeg å leker meg med Liquid Pearls om dagen, disse er novu drops.


Produkter fra Marabu og Sakura distribueres via Global Hobby og Kunst. Sjekk hjemmesiden deres HER for å finne din nærmeste forhandler.

Elin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar