fredag 31. desember 2021

MAYDAY!

På årets siste dag, kommer årets siste blogginnlegg fra meg. Overskriften reflekterer kanskje det veldig mange sitter igjen med etter 2021, og når vi ser inn i 2022: Mayday! Hjelp! Hvor og når skal denne bisarre hverdagen ende? Men  en ting er sikkert, og de er de ordene jeg har brukt på min journalside i dag:

En ArtJournal side i min AJ fra StudioLight. Størrelsen er ca 16x16 cm, og arkene i denne journalen er tykke og motstandsdyktige mot mye medier. De er også lette å klipse inn og ut av journalen, som gjør det lettere å jobbe med siden. 


Jeg har brukt collage-teknikk på siden min. Klippet ut øyne og "Mayday" fra et ukeblad, festet med decopage lim. Deretter grunnet siden med transparent gesso. (min favoritt: Marabu mixed media!), Deretter lagt på struktur med stensil og Marabu mixed media paste. 


Fargemedium på siden er Marabu mixed media art sprayer i blå-grønne toner. Har også brukt hvit gesso til  å lage splæsjer med. Teksten er fra Dylusions. Den har jeg trykket på hvitt tissuepaper, som jeg fester med klear gesso. Når siden er tørket, fremhever jeg elementer med sort og hvit tusj/pen fra Sakura.


Elin

1 kommentar:

  1. Wunderschön gemacht und eine tolle Kombination, auch farblich.

    lg die hippe

    SvarSlett