lørdag 28. august 2021

ArtJournaling : Hello

  I dag har jeg en dobbel-side i min StudioLight Art Journal. Det er litt uvant å jobbe med 15x15 format, men denne journalen er så genial med at sidene kan tas ut og settes inn som man ønsker. Det er så kjekt å ha flat overflate å jobbe på :D 


Siden er til en forandring preppet med sort Amsterdam Gesso. En utfordring for min egen del, å jobbe på mørk overflate i stede for lys. Men jeg hadde lyst å vise dere den kule effekten Marabu Mixed Media Art Crayons gir på mørk bakgrunn, for de er så utrolig pigmentsterke og flotte farger! Her har jeg laget kuler, eller bobler om du vil. Det er det morsomste jeg vet med disse krittene, å jobbe i sirkler med å skape skygger og effekter. 


Først har jeg lagt på struktur med stensil og Marabu Mixed Media Acryl Paste. Deretter har jeg plukket ut korter i ulike størrelser, dyppet i Amsterdam Akryl maling (hvit) og trykket sirkler her og der, latt det tørke og så lekt med krittene. De er i tillegg til å være pigmentsterke, også ganske myke og fete. Dette gjør det veldig lett å jobbe fargene utover, blande de i hverandre ol. Jeg bruker fingeren her, føler jeg har best kontroll. 

Når fargekombinasjonen er som ønsket, leker jeg med Sakura Gelly Roll og Posca tusjer for å skape detaljer. Jeg har primært brukt hvit, men også dratt inn litt detaljer i gull til en forandring.


Til slutt trengte siden et blikkfang, og jeg falt for denne kule dama her. Den er fra en digital produsent ved navn Art Tea Lifte, og kommer på et ark med mange ulike løse deler som man kan sette sammen til sitt eget uttrykk. Veldig kult i grunn, spesielt til type AJ prosjekter. Min dame har i tillegg fått vinger :p 
Jeg har brukt både ord og elementer på flere plasser på sidene mine.En liten bonusside på tampen i dag: 
Har hatt liggende en liten sort journal fra Sakura i str 12x12 cm. Både formatet og de sorte arkene har gitt meg litt sperre og frykt for å prøve på journaling i den. MEN nå har jeg gjort det da ;) Litt prøving og feiling, og noen "male over og starte på nytt" runder senere:


Motivet fant jeg i en Studiolight 3D blokk, og fargene inspirerte meg. Jeg har brukt hvit Amsterdam Standard Akryl i fargen Titanium White sammen, sammen med stensil til bakgrunnen. Deretter har jeg laget detaljer med Sakura Gelly Roll penn i lyseblått og hvit (fra serien Moonlight). Tekststrimlene er også fra Studiolight, og de lyseblå strazz-perlene er fra Staz.
 

Produkter fra Amsterdam, StudioLight, Marabu, Sakura og Posca distribueres via Global Hobby og Kunst. Titt innom hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler.

Elin.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar