søndag 18. mars 2012

Brettekort fra hjertet.

Da var det søndag og helgen er på hell. Jeg er en motstreber av å "holde hviledagen hellig" så her går det i husvask i dag! Tenkte bare ramle innom i kaffepausen og si hei, takke for alle hyggelige kommentarer og legge igjen litt flere bilder fra scrappehelgen sist helg. I dag har jeg lyst å vise fram et kort laget etter en mal jeg fikk fra Mathe Olaussen. Annbefaler en titt i bloggen hennes, der finner dere mal på dette kortet OG den er full av gode ideer og inspirasjon.

Enkelte kort kommer bare rett fra hjertet. Om det er fordi jeg tenker på noen spesielle når jeg lager de, eller fordi de bare stråler godhet, vet jeg ikke. men dette er et hjertekort etter min mening <3

Har brukt bazzill som bunn, brettet til kortet og punchet med Martha Stewarts vintage floral øverst på kortet, på tag-lommen inni og selve rammen rundt bildet. Mønsterarket er fra Pion Design. Den vakre jenta er fra papirdesigns klippeark. Bak bilde har jeg brukt en gammel bokside. Blomstene er fra WOC og perlene fra Kaiser Craft. Osteklut bak blomstene. Alle kanter er svertet.

Sommerfuglene er klippet ut av et Pion Design ark i samme stil som mønsterarket, og har fått en runde med sverte. Tekst stemplene er fra Kort og Godt. Tagsene inni er hjemmelagde kaffetags som har fått en runde sverte og stempling rundt kanten med et stempel fra Stempelgledes Vintage Garden, teksten på den ene tagen er også fra Stempelglede.



- Elin

5 kommentarer:

  1. Nyyyydelig :)
    Herlig oppsett og lekkert pyntet.
    Gleder meg til å følge deg.
    Klem Connie

    SvarSlett
  2. Så nydelig det ble, Elin - og tusen takk for link og gode ord om min blogg! Det setter jeg veldig pris på! :)

    Klem fra Marte

    SvarSlett
  3. Så gode dere er <3 Tusen takk!

    SvarSlett
  4. Dette kortet var aldeles nydelig, Elin.
    Er så fin den bretteteknikken og veldig gøy å lage.

    Klem Kjersti

    SvarSlett
  5. Du lager altså så vakre ting!
    Jeg vil gjerne legge meg til som følger, men får ikke opp den muligheten nå...får titte innom igjen seinere! :)

    SvarSlett