mandag 5. mars 2012

Bleiekake og et nytt vidunder er født!

Hipp Hurra!!! I dag kom ei lita tulle til værden og jeg som er "mamma til bestevenn til storesøsteren" føler meg som litt ekstra liksom tante?? Eller noe i den durn!! Som vi har gledet oss til å hilse på lille nurket og endelig er hun her <3 Blir stor stas å få møte henne når hun har funnet sin plass i værden og familien har fått sin tid! I påvente av dette har jeg selvsagt laget en "velkommen til værden" gave og det MÅTTE jo bli en bleiekake... Dette var i grunn et ganske greit prosjekt når jeg fikk spurt meg litt rundt, og resultatet ble slik: 

Jeg må bare beklage litt dårlig farge på bildene mine, da jeg måtte knipse ute! Kaken var jo ALT for stor for fototeltet mitt *hihi*

Jeg har brukt totalt 88!!! stk bleier av typen pampers nr 2. Økonomipakker på Rema 1000 er genialt! Har fulgt instruksjoner på nett og rullet sammen alle bleiene og satt strikk rundt. Så brukte jeg en tom aliminiumspapprull til å feste bleiene på. Tre store gummistrikk gjorde susen for å holde bleiene på plass, så var det bare å stappe på og forme til. Har brukt vanlig hvitt kopiark til bånd. Arkene har pyntet seg med en MS puncher rundt kantene og blitt svertet etterpå. Utenpå valgte jeg et dust rosa bånd. Stempeltrykkene er lånt hos snille Wenche og jeg vet derfor desverre ikke opphavet til disse. Ellers består pynten av en koseklut på toppen, noen smokker her og dær og to spiseskjeer :) Avsluttet med cellofan ser den riktig søt u!

Så med denne sier jeg: Velkommen til værden lille Ella <3

- Elin

3 kommentarer:

 1. Hei på deg Elin. Blir målløs når jeg ser disse bleiekakene. Blir bestemor til sommeren, kanskje jeg skal prøve meg på en slik en da. De ser jo så delikate ut. Nå har jeg lagt meg til som følger her hos deg, da kan jeg følge med på det du lager framover i tiden. Du er hjertelig velkommen innom min blogg, elsker å få kommentarer og så liker jeg at folk legger seg til som følgere hos meg og da, he he.

  Klem fra Sissel ;-)

  SvarSlett
 2. Nydelig bleiekake!!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott bleiekake og så fint pyntet.

  Klem Kjersti

  SvarSlett