onsdag 14. mars 2012

Serviett Eske.

Hurra! Kamera er kommet til rette (som hadde gjemt seg på bunn av scrappekofferten) og jeg har fått noen fine bilder fra helgen på Eina. Tenkte å vise frem litt og litt, så i dag begynner jeg med det siste jeg laget: En hærlig serviett eske! Denne fikk jeg mal på fra en bordkamerat og syntes den så ut som en flott gave til den som har alt.. Den er ganske stor og rommer derfor både en pakke servietter, lys og kanskje det lille ekstra ;) Eller rett og slett noe helt annet! Her kommer den i allefall:

Jeg har brukt bazzill som bunn, type lys creme brun ish. Alle kanter er svertet med chalk dark brown. Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Pion Designs Minnenas Atelje. Disse har også fått en runde med chalk og rufsing.
Tekststempelet her er fra en nydelig stempleplate fra North Star Stamps, og rammen rundt er stanset ut med dies fra Marianne Desing. Det samme er nøkkelen på baksiden.

Ellers består dekoren i blonder, gardenia fra HobbyHimmelen, roser og blader fra NSS og perleswirler fra Prima. Jeg har også brukt et stempel fra Kort og Godt på lokket og bak nøkkelen min, for den lille ekstra effekten. Elsket å lage denne esken, så denne blir det definnitivt flere av! Tusen takk for malen Ann Kristin.

- Elin

5 kommentarer:

 1. Så det var derfor du lurte på om jeg hadde funnet et ukjent kamera ja... Godt ditt kom til rett da!!!
  Og denne serviett dispenser'n din ble utrolig flott!!

  SvarSlett
 2. Nydelig :)
  Så lekkert pyntet i herlige farger.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk damer ^^ Hehe ja Bverit jeg leita meg grønn og husket bare at jeg hadde det på boret atme sakene våre da vi pakket :) Men noen ganger henger ammetåka litt igjen her :p

  SvarSlett
 4. Denne esken var veldig flott.Nydelige papirer og pynting.
  Glimrendes gaveide det der ja.
  Klem Kjersti

  SvarSlett
 5. Aldeles nydelig eske og så flott pyntet! :)

  SvarSlett