søndag 5. februar 2012

Trifoldshutter til morsdag.

Da fikk jeg sneket meg til en liten pause i mellom barnepass, matlaging og bursdagsforberedelser! Tenke å vise fram denne lille lekkerbiten jeg, for den ble jeg virkelig fornøyd med! Det er noe helt eget når man lager kort med hjertet og ikke med hodet, til noen man er ekstra gla i og ikke bare til en ukjent... Så derfor føler jeg at dette kortet kvallifiserer som hjertekort <3
  
På esken til kortet har jeg brukt vakre Maja Design ark. Esken er laget fra bunn med bazzill, alle kanter er svertet og mønsterarkene rufset. Har brukt en spellbinder til å stanse ut vinduet, som etterpå er dekket med en gelatinplate fra innsiden. Pynten består i blonder rundt kanten, gardenia, lilje, rose, halvperler og en gullengel fra Nille.

På selve kortet har jeg også bruke Maja Design ark. Bildet på forsiden er fra Pion Design, og stemplene fra div: Det vakkreste er fra NSS, Klem fra Kort og Godt, Du er fantastisk fra Stempelglede. Jeg øver på å bruke pebbles, så en blei med her også. En halv kakeserviett, div blomster og en englecharm + halvperler og en hjemmelaget swirl! Jepp jeg øver på det også ;) Ellers rufs og sverting av kanter som alltid, og en liten glitterfinish rundt bildet.
Håper dere overlevde bilderaset mitt her!

- Elin

4 kommentarer:

 1. Ja, men Elin man kan i den grad se du har haft dit hjerte med i dette kort, hvor er det skønt, og en fin æske at ligge i. knus morkaren.

  SvarSlett
 2. Dette ble virkelig flott! Så nydelige farger og flott dekorert! Dette kan du virkelig være fornøyd med....

  -Wenche

  SvarSlett
 3. Wow dette var aldeles nydelig!
  Lekre farger og pynt:)
  Flotte detaljer.
  Ha en fin dag, klem:)

  SvarSlett