fredag 10. februar 2012

Resirkulering - En ny skoeske.

Nå har jeg lenge hatt på vent å skulle lage et lite skatteskrin til elstejenta mi, som jeg kan oppbevare div kort ol i. Hva er vel mer passende en ei gammel skoeske da? Har også gjort noen små innkjøp og ville gjerne teste både Snow Effekt og den siste diesen jeg skaffet :) Så her kommer et lite bilderas igjen. Beklager om bildene er litt dårlig belyste... Jeg prøvde meg på å ta bilder ute som i gamledager, men må innrømme at jeg synes fototeltet gir bedre bildekvallitet nå!

Som sagt, en skoeske: Har brukt ark fra en paperpad med ukjent oprinnelse. Har testet Snow Effekt rundt alle kanter og skjøyter, både med å la den være helt hvit og med å sverte den med stempelpute... synes hvit funker best jeg.
Pynten her består av kakeserviett, de nyeste magnolia diesene har stanset ut svirler og blader til meg <3 har maskert et NSS stempel for å få teksten, og brukt gardenia og roser fra Hobby Himmelen denne gangen.
 Bokstavene og sommerfuglene fikk jeg i årets julekalender, så de vet jeg desverre ikke opphavet til.
Også hÄnglar ... Her har jeg øvet veldig med promarkers igjen, og når jeg ikke får til mer går jeg over til prismacolor som jeg legger oppå og skaper skygger med. Ble absolutt ikke fornøyd med ansiktet denne gangen, forstår meg ikke helt på blenderen enda! Men men... det skal vel vises at det er hjemmelaget? Og denne skal heldigvis ikke ut av huset vårt ;)

- Elin

3 kommentarer:

 1. Flott gjennbruk av skoeske!
  Og motivet fra hÄnglar er flott fargesatt!
  (altså ingen magnolia her... :P)

  God hælj!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nej, for en lækker "skattekiste" jeg tror jeg vil lave sådan nogle til mine børnbørn, jeg ved at hvis jeg var en lille pige, ville jeg elske at få sådan en skøn æske, (piger elsker æsker til at ha`hemmeligheder i )
  knus morkaren.

  SvarSlett
 3. Oijsan Takk Berit, viste ikke at dette var hÄnglar! Har trykt hos en venn og da er det litt vondt å si hvor det kommer fra, men var jo så lik magnolia :D Rette litt på saken jeg... Du gikk glipp av en trivelig dag i dag ;)

  SvarSlett