søndag 12. februar 2012

Gratulerer med morsdagen!

Da er det søndag og morsdag! Gratulerer med dagen alle store og små mødre der ute. Jeg fikk en hærlig liten pakke fra min 4 åring i dag, et armebånd! <3 Nå skal det nytes en laaaang frokost og så litt baking, før kaffekos med resten av familieeliten som har morsdag i dag :) Morsdagskort har det blitt en del av i det siste, siden jeg er av den typen som elsker å gi små oppmerksomheter til de andre mødrene i familien også! Dette ble sluttfør for et par dager siden, og er litt "utenfor" mitt felt hva farger anngår. Men orange kan være lekkert det også, det ser jeg jo :)

Har brukt en papirpose (sjokk!!!) som utgangspunkt. Mønsterarket er privatkjøpt og av ukjent opprinnelse. Bilde er hentet fra Freeimages sin blog, og annbefales sterkt for de der  ute som elsker gamle nostalgiske bilder. Masse flotte gratise bilder <3 Har testet den nye diesen min og sett at den er anvendelig selv om den var litt stor. MS puncher brukt på toppen. Jeg har også her testet Snow Effect og funnet ut at den kommer til å bli mye brukt framover.

En dæsj blonder her, en dæsj helvpærler der... Stempel er fra stempelglede og blomster fra Hobby Himmelen og NSS.

Ha en flott dag damer (og hærrer) :o)

- Elin

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen.
  Flott "pose"
  Ha en flott morsdag.
  Lille

  SvarSlett
 2. Et nydelig kort!
  Ha en fin morsdag, klem:)

  SvarSlett
 3. Så fint! Jeg er litt dårlig på å bruke blonder. Får det ikke helt til. Men en sånn enkel kant som her var veldig effektfull!

  SvarSlett
 4. Et nydelig posekort og den diesen var lekker.
  Ha en flott morsdag !

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige hilsener damer :) Er ikke den beste på blonder jeg heller Rose, men prøver å bli bedre. Håper alle hadde en fin morsdag.

  SvarSlett