onsdag 15. februar 2012

Giweaway #1 Trekkning!

Da var dagen kommet for trekkning av min Giveaway vinner! Dette var min første Giveaway og jeg må erlig innrømme at jeg trodde slike ting var enkel og greie jeg.. Les kriteriene og meld deg på liksom. For alle de fra andre land som har deltatt, synes jeg dette er supert og vil ikke forhindre det i framtiden. Men dersom en utenfor norge skulle vinne (noe som ikke skjedde denne gangen), ville vedkommende bli nødt til å dekke porto selv.

MEN det jeg i grunn ville fram til her er at når det står i bloggen at man skal legge bilde med link i sidebaren på bloggen sin, og KAN bli følger om man ønsker, så kreves det ikke mer. Ergo ingen ekstra lodd for liker her og liker der, eller flere sjanser pga flere kommentarer osv... Jeg har derfor tatt meg tilrette og utelatt ganske mange i denne trekkningen pga manglende bilder/linker, manglende blogger osv. Litt gørt men noen erfaringer rikere og kanskje litt klarere rettningslinjer neste gang? Noen flere medbloggere som har opplevd det samme og "irritert" seg litt over dette? Tar gjerne imot tilbakemelding på om rettningslinjene mine var uklare?

Uansett! :D Jeg er ikke langsur, og kan med glede opplyse at Random.org valgte ut denne damen som vinner:*
*
*
*
*
*******
*****
*


***** LindaSS *****

Gratulerer så masse Linda! Om du vil være snill å sende meg adressen din til emailadressen min elintorbergsen@yahoo.no så kommer det en pakke i posten til deg snart :o)

Ha en fortsatt super dag!

-Elin

8 kommentarer:

 1. Gratulerer til den heldige vinneren!
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til vinneren! :)

  Nei jeg har ikke hatt noe problem med reglene for lotteriene mine. Selvfølgelig er det noen som har blitt følger i samme slengen (bruker ikke dette til lodd) og sagt det burde sikte til et ekstralodd, men det tar jeg som ren fleip. :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse til Linda!
  Jeg synes reglene var helt greie!

  Heleneklem

  SvarSlett
 4. Hej, Kul att du hittat till min blogg och vill vara med på min candy :)
  Lycka till!
  Kramis

  SvarSlett
 5. Congrats Linda!!!

  val
  www.crieartezzanato.blogspot.com

  SvarSlett
 6. Oi wow... dette var herlig morro... :) tusen tusen millioner takk... (hadde vært morro nå om det var du som vant min... )

  Sender mail ganske snart..

  Jeg var tom inne her tidligere i dag og kikket på teposekortet ditt (måtte tilbake for å stjele litt inspirasjon), men greide å gå glipp av denne posten...

  Klem LindaSS

  SvarSlett
 7. Hehe bare kos d Linda... så morro at du finner inspirasjon hos meg! Håper du får glede av denne pakken da, den inneholder diverse diverse. Alt skviiiset plass i en slik A5 konvolutt som bare venter på adressen nå ^^

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye til vinneren!

  Jeg er helt enig med deg, jeg har opplevd det samme og har også ekskludert noen som ikke har fulgt reglene. Det er bare rett og rimelig at vi som er med setter oss inn i reglene som gjelder. Jeg synes for øvrig at reglene dine var både klare og greie, jeg :-)

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett