tirsdag 16. juli 2019

Lek og moro med Art Journal

I dag har jeg en ny Art Journal side å vise dere, denne gangen i deilige blå-grønne toner.
Med utgangspunkt i stilige stempler fra Marianne Design, gikk jeg i gang med blanke ark og bygget opp siden med stensil, paste og gesso til grunning før fargene kom på.


Jeg digger effekten fra mursteins stensilen min, og har blandet den teal-grønne fargen i Amsterdam Akryl før den påføres. Deretter har jeg lekt meg med Marabu Mixed Media Art Spray. Jeg har markert rundt "klossene" med sort akvarellblyant, som jeg etterpå har dratt litt utover med Sakura KOI vannpensel.


Luftballongene er fra Marianne Designs stempelplate HT1634 Hetty's border sky is the limit. Jeg har farget ballongene med lekre farger fra mitt Van Gogh Akvarell pocket skrin.


Jeg fant også disse søte fuglene som er farget på samme måte som luftballongene. Notene har jeg tegnet for hånd med Sakura Micron pen. Teksten er stemplet på hvit kartong, før den limtes på med gel medium.Produkter fra Sakura, Marianne Design, Amsterdam, Van Gogh og Marabu føres via Global Hobby og Kunst. Sjekk hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler.

Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar