tirsdag 23. juli 2019

Believe in something absurd...

Heisan hoppsan! Her kommer nok et fargerikt prosjekt fra min side. Om dere ikke har skjønt det enda, så er jeg totalt og komplett bitt av Art Journal basillen. Evt Mixed Media basillen! 
Hvem skulle trodd at jeg som elsker blomster, blonder, dill og dall, skulle falle for denne værden?


Det som er så moro med denne fargerike verden, er at det finnes et HAV av kule ideer og teknikker å leke med. Jeg har f.eks latt meg inspirere mye av youtubere som lager sider, og i det siste de som bruker akryl, stensil og våtservietter sammen. Denne siden er laget med denne tenkikken:


Start med blanke sider. Velg de fargene du vil bruke: jeg valgte blå, lilla, hvit og gull til detaljer. Legg på fargene slik du vil (jeg brukte fingrene). Ha stensilen din klar, legg den på våt maling og jobb med våtservietten oppå. Da fjerner du farge der stensilen igger og får skikkelig stilig effekt. Dette kan gjøres på flere ulike måter. Du kan male et lag maling og la tørke (feks sort eller annen farge) for så å legge ny farge oppå å tørke bort. Jeg har her lagt på farger først, latt de tørke, så lagt på hvit og "pusset" ut med stensil etterpå.


Når overflaten er tørr, har jeg doodlet med en annen stensil: lagt på dotter her og der, som jeg har markert med både sort og hvit Sakura Gelly Roll pen. Jeg har stemplet med Marianne Designs Canal Houses, de har jeg stemplet på det bakerste laget på en serviett (den hvite delen), før jeg la den på siden min med decopage lim. Når den hadde tørket, brukte jeg Van Gogh Pocket Boks Akvarell - Metallic/Interference farger. Skikkelig kule metalliske effekter fra disse fargen, bare se her:
Produkter fra Amsterdan, Marianne Design og Van Gogh føres gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk hjemmesiden deres for å finne din forhandler.

Elin.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar