onsdag 25. juli 2018

Summervibes

Det er sommer, det er sol, det er VARMT, det er mai! Dagene nytes ute i det fri og scrappingen min er ikke like aktiv på denne årstiden dessverre. Men jeg har alltid noen prosjekter på gang, og noen på lur som ikke har blitt vist frem. Så her kommer et innlegg med summervibes:


Er det en ting jeg virkelig forbinder med sommer, så er det sommerfugler <3 De er så flotte og kommer i alle ulike typer størrelser, fasonger og farger. Akkurat denne sommerfuglen er et lekkert stempel fra Studiolights kolleksjon "So Spring". 

En ting til som gir meg sommerfølelse er faktisk vannfarger - akvarell. De gir vakre duse toner, og er supermoro å leke med. Her har jeg brukt Van Goghs akvarellfarger til å fargelegge motivene mine.


Basen er 15x15 cm og laget på hvit kartong fra Papicolor. Deretter har jeg brukt mønsterark fra Studiolights So Spring kolleksjon, paperpad 75. Jeg har semplet stempeltrykk med vannfast blekk og fargelagt med akvarellfarger og vannpensel fra Sakura. Kantene er svertet med blekk og bakgrunnen har fått dråper av Amsterdam Ink i fargen Deep gold.


Jeg har forsøkt å farge motivene ut fra bakgrunnen på kortet og fargene derfra.


I tillegg til noen tekststrimler, har jeg brukt litt hamp og vokset bomulltråd fra Kort og Godt.


Håper dere også fikk litt sommerfølelse av disse kortene. 
Minner om at de flotte Studiolight produktene, samt produkter fra Sakura, Amsterdam og Van Gogh, distribueres gjennom Global Hobby og Kunst her i Norge. Sjekk ut din nærmeste levrandør HER :D

Elin.

1 kommentar:

  1. Utrolig flott kort. Jeg elsker dette stempelet fra Studiolight selv om det ikke har kommet hjem til meg. Koser meg masse meg med å se flotte kort med det😊

    SvarSlett