lørdag 19. mai 2018

Snart konfimasjonstid!

Ja dere leste riktig, snart er det faktisk tid for konfirmasjon igjen! Som regel er jeg så heldig å få lage mange konfirmasjonskort på bestilling, derfor liker jeg å være litt føre var og ha et lite utvalg på lur til de som tror vi scrappere lager et kort på timen... for det er vel slik folkens? At man bare kan sende en SMS eller ringe å si " Duuue, jeg skulle hatt et kort til i morgen. Passer det at jeg kommer innom i kveld?"  Da er det kjekt med et lite lager på lur, så kan man bare himle litt med øynene for seg selv og si " Jada, så klart har jeg noe til da! Bare kom du" ;) 


Kortet ble ikke til på timen, men med masse lekre produkter å scrappe med så var det faktisk ikke langt i fra! Basen er som vanlig en papirpose og mønsterarket er i fra Papirdesign. Jeg har stanset ut sirkler bak motivet, og brukt bølgepapp som jeg har grunnet med gesso. Litt chipboardpynt i form av stjerner og tekst, samt noen gode gamle tekststrimler jeg har printet selv.


Toppen er punchet med stjernepunch, og så har jeg brukt hvit vokset bommulstråd fra Kort og Godt, både på toppen og bak motivet. Tekststrimlene, motiv og chipboard har fått en runde med sort blekk. Ellers har jeg rufset og tufset på kantene til panelene, og svertet med distressfarger og gesso om hverandre.


Klokkecharm fra Din Fantasi og bølgepapp fra Folia. 

Taggen inni kortet er veldig enkel, men med pengelomme slik at det er mulig å legge med pengegave til konfirmanten. 

Produkter fra Folia og Din Fantasi distribueres av Global Hobby og Kunst.

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar