onsdag 23. mai 2018

Frøken Fin - Konfirmasjonskort til jenter.

I dag har jeg to konfirmasjonskort å vise dere. Begge er skikkelig jentete, med jentefarger i lange baner. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign som utgangspunkt, men spritet de opp med litt paste, gesso, pixie powder +++


Kortene er scrappet etter samme oppsett, med litt variasjon i farger, motiv og oppsett av tekst.
Begge kort har motiver fra Allegra Digital. 


Med papirpose som bakgrunn, har jeg lagt kun ett panel med mønsterark her. Jeg har penslet på et tunt lag med gesso her og der, for å fremheve motivet litt. Pasten jeg har brukt er et Marabu Mixed Media produkt. Jeg har blandet inn en god porsjon Cosmic Shimmer Pixie Powder, for å få en fin rosafarge, som deretter er lagt på med stensil. 


Tekstene og hjertene er stanset ut i hvit mosegummi, med dies fra PapirdesignKort og Godt og marianne Design. Jeg har brukt Pixie Powder i fargen Candy Pink, både i pasten, og penslet på blomsten. Bak blomsten ligger det hvit vokset bomullstråd fra Kort og Godt.


Jeg har valgt å markere noen av firkantene med gelly roll penner fra Sakura i hvit og lilla toner. I tillegg har jeg påført Cosmic Shimmer Sparkle Paste i fargen lavender mist her og der. Litt lilla halvperler og stjerner har også fått bli med.


På dette kortet har jeg brukt det samme som over, bare mer konsentrert farge på pasten og andre blomster. Alle blomster fra I Am Roses. 


Produkter fra Marianne Design, Sakura, Cosmic Shimmer, Marabu og mosegummi føres av Global Hobby og Kunst.

Elin.

1 kommentar: