lørdag 13. februar 2016

Hjertekort til en datter.

Scrapping er en heldig hobby. Den byr på rekreasjon, utfrodringer og aha-opplevelser hele tiden. Den utfordrer oss til å prøve et ukjent antall produkter og teknikker, før vi kanskje lander på en "stil" vi forelsker oss i. Og enda da, så fortsetter den å pirre nyskjerrigheten vår med sine uendelige muligheter og nyheter ;) 
Jeg synes det er utfordrende å spennende å lage kort UTEN motiver, for det er liksom min nisje.. alltid motiver av noe slag, oftest vintage. Så ett av mine nyttårsforsetter er å prøve meg på flere kort uten motiv... Her kommer det første :

 Bursdagskort til min lille engel som fyller 8 år straks. Noen vil kanskje si det er bortkastet å legge ned så mye jobb og tid i et kort til en 8åring, men snuppa mi elsker å få hjemmelagede kort! Hun verner dem som skatter, gjemmer di i sine hemmelige bokser og tar de stadig frem og studerer dem. "Husker du mamma, da jeg fikk dette?!". DA er det morro da <3

Her har jeg kuttet ut ballonger med dies, for å bruke de som mitt motiv. Jeg har bruk ulike mønsterark fra Studiolight, hovedsakelig fra serien Chalk, men også fra Vintage Line. Seriene føres gjennom Global Hobby og Kunst. For forhandlerliste kan du klikke deg inn her.

Jeg forelsket meg i disse arkene. Mange duse toner med ulike mønster og fargesjateringer, som går utrolig godt overens. For å bryte opp det myke duse, har jeg brukt craftelementer fra klippeark.

 Ballongene har fått et hint av frantage, og den deilige paljettsløyfen tilfører litt bling. Ordene har jeg selv printet og klippet strimler av. Båndene til ballongene er jute, eller hamp om du vil ;)

 Elin

1 kommentar: