fredag 5. februar 2016

Februar utfordring hos Scrappelyst - Kjærlighet.

Da var det tid for ny utfordring hos Scrappelyst, og temaet er KÆRLIGHET. Nå tenker kanskje mange på valentinesday og bryllup, men kjærlighet kan jo være så mangt! Kjærlighet til dyr, kjærlighet til barn, kjærlighet til naturen, valentine, kjærlighet på pinne, bryllup, kjærester, kjærlighet til foreldre... ja her er mulighetene endeløse. Det eneste vi krever at du lager et papirprosjekt som gjennspeiler kjærlighet :)

Jeg har valt å løse oppgaven med å scrappe en LayOut med Maja som baby, hvor hun holde et godt grep rundt bæstemor sin finger. Det første barnebarnet til svigermor, uforbeholden kjærlighet:

Jeg har brukt mønsterark fra Kort Og Godt: Bomsterglede - Liljekonvall. På bakgrunn har jeg stemplet tekst og sirkler med versamark limpute, og embosset med hvit embossingpulver. Begge deler føres av Global Hobby og Kunst. Jeg har pyntet med hvite glanzmerke-dotter fra Stazz og bølgepapp bak motivet, som også kan fås via Global.Utfordringen til Scrappelyst har frist 29. februar kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Elin

2 kommentarer: