tirsdag 8. desember 2015

Resirkulering til jul?

Det nærmer seg jul og julegavene her i gården er allere ferdig kjøpt, innpakket og sendt til mottagere. MEN om du er av de som ikke vet helt hva du skal finne på? Har noen som har ALT? Hvorfor ikke gi noe som er fornuftig og dekorativt på samme tid? Jeg har resirkulert en tennbrikettboks, gitt den et lite ansiktsløft og fylt den opp igjen. En liten sak som pynter opp i hjemmet, samtidig som opptenningen går litt lettere:

Jeg har dekorert i julestil, med isblå fargetoner og delikate snøfnugg fra kaBoks. De er stanset ut med diesen som heter Snøfnugg, og er så  utrolig fine <3 Videre har jeg brukt en tynn blonde og hamp, for å skape litt dimensjon. Snøfnuggene har fått en liten bling i sentrum, for litt bedre blikkfang.

På lokket har jeg brukt et skikkelig vinterbilde, med flere utstansede snøfnugg og stempeltrykket er fra stempelsettet "Juleminner". Bak bildet har jeg en hvit kakeserviett.

Boksen er som sagt i utgangspunktet en tennbrikettboks, men disse kan man jo fylle med hva det måtte være: Lys, snop, en liten gave? Fritt valg på øverste hylle :)

Elin

5 kommentarer:

  1. Hei på deg! Nydelig farge og dekor på boksen din - står helt klart noen slike tomme esker rundt om :) Ønsker deg en fin førjulstid! Klem

    SvarSlett
  2. Så nydelig tennbrikkeboks , herlige farger og pynt og en god gave ide.

    SvarSlett
  3. Beautiful, Elin! Hello from Montreal, Canada. :)

    SvarSlett