søndag 6. desember 2015

Jule LO - lift.

Da vi var på scrappetreff med Scrappelyst i Bergen, var vi innlosjert hos Katrine i teamet. Vi koset oss maks! Alle i teamet bidro med to opppgaver hver, og det ble et flott hefte med utfordringer. Den ene av de var å lifte en av Katrines LOer... og vet dere, hun hadde noen få å velge i! Jeg studerte meg igjennom 9-10 album (tror jeg) og fikk en skikkelig åpenbaring! Fra å ha hatt litt LO sperre, hvor alt har sittet langt inne, løsnet noe hos meg: Katrine scrapper virkelig med hjertet! Historiene bak hver LO var fantastisk. Hun fortalte bildet sin historie fra sitt perspektiv til ungene sine, noe så herlig <3 En av de LOene som fanget meg mest var denne jule LOen:

Denne LOen stakk seg veldig ut for meg, da den ikke har typisk "klynge på en eller annen plass på siden". Bak tallene finnes en konvolutt med et herlig julekort, alle 5 ulike, da Katrine ikke klarte bestemme seg for hvilket som skulle gjelde det året. For en genial måte å få med seg litt mer en bare 1 bilde! Jeg liftet, i min stil, og resultatet mitt ble slik:

Jeg valgte å bruke et bilde i front, det "julekortbildet" vi endre opp med i 2014. Men akkurat denne photoshooten ble så kul, at flere bilder måtte få være med. Og storryen bak, ja den ligger også inni der et sted ;)

Mønsterpapirer og tall er fra Papirdesign. Spritet opp bakgrunn med stencil og hvit marabou mixed media acryl mousse. Har splattet med marabou  mixed media art spray i fargen sølg og piffet opp med glitterbling fra Marianne Design. Alle disse elementene fås via Global Hobby og Kunst. (Forhandler liste HER).

Tusen takk for ide og tillatelse til å lifte Katrine, denne LOen ble jeg veldig glad i og gleder meg til å dele med lillemor når hun blir litt større. En koselig julestorry, den gang da...

Innlegget kan også ses hos Scrappelyst.

Elin

1 kommentar:

  1. To nydelige LO ,er . Så mange flotte detaljer og pynt. Likte så godt at bildene er gjemt bak talla , inspirerende . Klem Synnøve

    SvarSlett