mandag 23. desember 2013

God Jul til store og små!

Da var det straks juleaften! Vi har juksa litt i år, og tok lillejuleaften med juletrepynting og div. tradisjoner i går. I kveld skal jeg være på jobb å gjøre gode jerninger <3

Vil med dette ønsker alle mine kjente og kjære, blogg lesere fjerne og nære ei riktig riktig god jul!

En toffiee eske pyntet til jul, kanskje ligger den under ditt tre i år? ;) Har brukt årets julekolleksjon fra Pion Design, sammen med deilige WoC blomster og K&G blomster. Motivet er også fra Pion.
 Blomstene har fått en desj med gesso. Har også lurt inn noen barkhjerter med "duggråper" på. Helvperlene er fra Staz. Bak bildet ligger litt bølgepapp malt i gesso.
Hjemmeprintede juleord. Blonde fra LLC. Rammen er stanset ut med en Marianne Design dies.'
 - Elin

4 kommentarer:

 1. Nok et vakkert og detaljerikt dekorert kunstverk! Nydelig!
  ønsker deg og dine en riktig god jul, Elin. Håper våre veier krysses i året som kommer- on eller off line:) God klem fra Elizabeth

  SvarSlett
 2. Nydelig motiv og pynt på den esken Elin :-) Fortsatt God Jul. Klem fra Rita

  SvarSlett
 3. Åh så vackert! Fint motiv, ursnygg ram, härlig färgkombination och underbart dekorerat. Me like!

  Kram, Sandy
  Owner & Operator @ Live & Love Crafts

  SvarSlett
 4. Färger på en klocka misslyckas sällan att underhålla - rolex klocka kopia medan deras frånvaro nästan alltid är en hårdkopplad avstängning för några av oss uttråkade fake Breitling (bortskämda?) Älskare. Speciellt svart-blåblåta klockor har öppnat en ny gateway fake Omega rakt ner till den sjunde nivån av diabolisk tristess - åtminstone för mig. Jag tittar mest på alla "nyheter" i fake Hublot dag från stora märken, och jag kan nästan höra någon från något av dessa fake Cartier märken säga: "Men det är blått, gillar du inte ... Blå?" Jag menar, ja, det gör jag, det är fake Patek Philippe en stilig färg och åtminstone per definition är det en färg, men den är så överdriven och så alltför fake Panerai litar på att ersätta andra saknade komponenter (saker som faktiska klass, personlighet och goda proportioner) att det framför allt har förvandlats fake Tag Heuer till en frustrerande plan B av en färg i omfattningen av bara några år.

  SvarSlett