lørdag 7. desember 2013

It Came Upon The Midnight Clear...


Denne uken har vi hos LLC fått i oppdrag å la oss inspirere av julemusikk, og det er ikke akkurat vanskelig. Godt i gang med Desember måned, spilles det støtt julemusikk både på TV, radio og PC her i gården. Og selv om jeg ELSKER de nydelige norske julesangene, så er det en sang som alltid får meg i julestemning... når man hører den deilige stemmen til Josh Groban som synger


<3<3<3 "It came upon the midnight clear" <3<3<3

 Dette fine bilde er fra Pion Designs tinted papirer som heter Warm Clothes. De minner meg om små engler, slik de synger om i sangen:)
Jeg har bruk masse deiliges må stjerner rundt bildet, dekket med gesso og stardust. Kortbasen er en matafallspose som også er malt med gesso før den ble pyntet. Jeg har brukt papirer fra Maja Designs Sofiero kolleksjon.
Har brukt masse frantage på bakgrunn, for å få fram litt vinter feeling. Har brukt hvit shabby seam binding sammen med rød/hvit barker's twine og hvit organza rose trim rundt kortet. Chamen heter "Lantern" og har fått et lag med gesso den også.
Tekststrimlene er printet fra egen maskin, og juleteksten inni kortet er fra Kort Og Godt. God jul stempelet er fra Inkido.


- Elin


2 kommentarer:

  1. Sukk! Fantastisk vakkert kort Elin. Ha ei fin førjulstid, og kos deg med julesanger og kortlaging, og kanskje litt andre førjulssysler :-)

    SvarSlett
  2. Måste tillstå att jag aldrig hört talas om denna sang, men nu har jag lyssnat på den. :-) Kul att se dig använda Baker’s Twine; fin kontrast mot allt det bruna. Tjusig bårdkant med spetsen ovanpå!

    Kram, Sandy
    Owner & Operator @ Live & Love Crafts

    SvarSlett