torsdag 19. desember 2013

Merry Christmas Chocolate

Det er stille tider her på boggen. Scrappingen har måtte vike for mye jobb og juleforberedelser, og selv om jeg har masse fint å vise fram, kan jeg ikke røpe alle julegavene før de er delt ut ;)

MEN... Jeg har latt meg inspirere av de mange kule sjokoladekort som lages rundt om i norges blogger! De ser så stilige ut, så såklart måtte jeg også prøve. Lettere sagt en gjort, disse var det faktisk en del jobb med! Men resultater, ja det passer nok en sjokolademons perfekt:

 Her har jeg brukt brun bazzill og brettet etter en mal jeg fikk av Hilde :) Sjokoladebitene er kuttet ut en for en, stemplet med et hjerte i brunt og preget på baksiden. Festet med store poppups. Tolmodighetsarbeid! :D


Enkelt dekorert med rester av Maja Designs tidligere julekolleksjoner. Sølvpapiret måtte være med for å gi det riktige inntrykket. Har også brukt litt osteklut, en nydelig engel med litt gesso på, og tidens stoooore dille: Hamp tau <3

- Elin

3 kommentarer:

 1. Nam, dette så godt ut Elin! God Jul til deg og dine ;-)

  SvarSlett
 2. Heeelt til å spise opp denne her. Som vanlig veldig lekkert fra din side. GOD JUL og juleklem til deg.

  SvarSlett
 3. Oj dessa hade jag helt missat, men vad häftigt, ser ju ut som en riktig chokladkaka! Vilken tur att du har koll på trenderna, så jag lär mig något när jag kommer på besök.

  Kram, Sandy
  Owner & Operator @ Live & Love Crafts

  SvarSlett