onsdag 1. januar 2014

Challenge #19 LLC Perfume

GODT NYTT ÅR!!!!! 
Da er vi kommet til 2014, og det betyr et nytt år med nye utfordringer, opplevelser, gleder og kanskje noen sorger? Men de tenker vi ikke så mye på nå;)

1 Januar betyr ny utfordring hos Live and Love Crafts, og hvilken utfordring!
Vi i teamet fikk beskjed om at temaet var PARFYME! What what WHAT???
Så da var det bare å la seg inspirere da... kremt. 

Jeg surfet rundt på nettet i desperasjon etter noe som kunne kickstarte skapergleden min, for nå har det vært tørke her en stud gitt. Da kom jeg kom jeg over dette bildet:
 Har aldri sett, hørt eller luktet denne parfymen, men bildet var jo superfint da, nydelige farger... Så da ble kortet mitt slik da:
Jeg har kosa meg med Maja Design sine papirer på en lang papirpose, deilige med noe litt annet en jul nå. Motivet er fra et av 12x12 papirene fra kolleksjon Vintage Atumn Basics, det er mønsterarkene også.
 Egenprintet tekst, og masse deilige WoC blomster som du også finner i LLC sin nettbutikk. Roser og kirsebærblomster i skjønn forening. Halvperler fra Storyteller. Blonder fra LLC butikken de også.
Har brukt Shabby Seam Binding sammen med blomstene og på toppen av tagen. Har også lurt inn en liten chipboard i halvmåneform med blomster på, den er malt med gesso.

Det var dagens inspirasjon og mitt bidrag til utfordringen hos LLC denne måneden. Lyst å være med? Da kan du bare klikke på bildet under, så kommer du rett inn i bloggen vår:


3 kommentarer:

 1. Det var jo litt av en utfordring! Nydelig kort ble det ut av den iallefall :) Ønsker deg ett Godt Nyttår!

  SvarSlett
 2. Super flot og utrolig elegant og lækkert ;O))))

  SvarSlett
 3. Lite mer utmaning än vanligt det kan jag hålla med om att det var, men så farligt var det väl ändå inte?! :-)Hur som helst; det klarade du galant - parfymreklambilden är klockren till ditt kort! Superfint kort, vackert dekorerat.

  Kram, Sandy
  Owner & Operator @ Live & Love Crafts

  SvarSlett