mandag 29. oktober 2012

Mine to små engler.

Jeg har til en forandring scrappet en LO, noe som ikke skjer så ofte her i gården:
 Bakgrunnsarket er et Pion Design ark med litt Gesson på bakgrunn. Tagsene har fått pålimt litt rester av Maja Designs ark. Har brukt hvit bølgepapp bak bildet av mine småtroll, og stemplett litt med Kort og Godt poststempler.
Jeg er ingen stor fan av masse blomster på mine layouts men denne søte tøy blomsten "Manette" fra Prima gjorde susen. Den var litt for hvit for meg, så jeg farget den med litt distress og la noen Prima Snow Drops bak den for å få litt størrelse.
Jeg har brukt en hjerteknapp fra Primas Wooden Buttons kalt  "Fairy Belle". Disse har virkelig "grown on me", da jeg vanligvis ikke bruker så mye knapper. Men treknapper funker!
Jeg har også brukt min absolutte favoritt blonde i LLC's butikk:  "Camille" . Jeg har kombinert den med Tulle Pleat Trim i fargen melk, og en lekker hjerteblonde for å få litt høyde på prosjektet mitt.
Noen store kakeservietter og halvperler har vist sneket seg med også ;)


Håper du fant litt inspirasjon i min jente-jentete LO, og skulle du ønsker deg noen av materialene jeg har brukt her, finnes det meste i  Live and Love Crafts nettbutikk :)

- Elin

7 kommentarer:

 1. Hvor skønt, med sådan to yndigheder i huset har du da slet ikke tid at lave kort,dette LO er så perfekt, fine farver til små piger og skøn pynt. knus morkaren.

  SvarSlett
 2. Fantastiskt vacker LO och tjejer; man ser att du gillar rosa. :-)

  Kram,
  Sandra

  SvarSlett
 3. Roligt att titta i din fina blogg,
  du har gjort så många vackra alster.
  Här en vacker LO med söta töser.
  Jättefin blomma och spetsar/band.
  Ha det gott!

  SvarSlett