torsdag 18. oktober 2012

Inkido Jul

Ho-ho-ho her kommer litt jule-inspirasjon!
Inkido har gjort det igjen; Laget noen utrolig herlige julepapirer som gir meg den ultimate gammeldagse jule"feelingen". Så da måtte jeg jo lage et "old fashion" jule(pose)kort:
Jeg har brukt et ark som heter Christmas Stars, mest fordi jeg virkelig digget dette motivet.
Jeg har brukt litt av begge sider på arket og påført Snow-Tex på de ulike delene for et mer gammelmodig preg. Jeg har også brukt stempelet Post Card fra Inkido på bakgrunn.

Bildet er punchet ut med en spellbinder, det samme er sirklene rundt teksten som så klart er fra Kort og godt. Jeg har brukt litt Jute Fabric bak bildet mitt og Jute Twine i naturlig farge, bak teksten.


Et lite nærbilde av blomstene (som er av ukjent opphav) viser min siste oppdagelse og lidenskap i scrappeværden: Stickles Glitter Glue fra Ranger. Her har jeg brukt en som heter Star Dust, og den blir hyppig brukt på flere prosjekter nå. Den gir meg liksom den glitrende følelsen av jul ;)

Vil få beklage at det har vært litt stille her den siste tiden. Helgen gikk med til scrappetreff på Toten, noe som bydde på alt man kunne ønske seg :o) Stor produksjon ble det også, så nå venter jeg bare på en skikkelig  soldag så jeg kan fotografere litt.
Ellers har jeg min kjære Mamma på besøk denne uken, så det blir ikke så mye tid framfor PC.
Men scrappe gjør vi, og JA min mamma scrapper litt hun også :D
Kommer sterkere tilbake med bilderas!
  
- Elin

3 kommentarer:

  1. Verkligen traditionellt och gammeldagst kort! Me likey very much; vad ar det for MS punch? Kanske maste inforskaffa aven denna...LOL

    Kram,
    Sandra

    SvarSlett
  2. Tusen takk Sandy ;) Det er ingen MS punch, men en fiskars! Søt er den i allefall ^^

    SvarSlett