søndag 28. oktober 2012

Merry Christmas Fra Maja Design

Det er søndag morgen, -10 ute og influensa er i færd med å innta kroppen. Alt jeg har lyst til å gjøre er å scrappe, men det er ikke så enkelt når man driver å flytter inn på nyoppusset hobbyrom ;)
Kaos.no! Men blir så bra til slutt, så da er det værdt det.

Her kommer et juleposekort med Maja Designs juleark fra i fjord, mens vi venter på de nye som er på tur i posten fra England!:


Hvit papirpose er punchet med MS punch, arket er fra Maja Design som sagt, og den skjønne nissen er fra Inkidos nyeste julekolleksjon. Stemplet litt med stempler fra Marianne Design på mønsteraket.

Denne blomsten er fra noe som heter Primrose Organza Trim, en utfordring å bruke for meg som slitter litt med stoff og knall hvit! Men en runde med Tea Dye stemplelpute og Star Dust Stickles gjorde susen, og over ser dere resultatet :)


 Må bare viser dere dette deilige nissebildet på litt nærmere avstand; Er det ikke flott? Hele arket med nisser fra Inkido er seriøst gammeldags og nostalgisk, me like! Har brukt litt metall og litt halvperler også, samt en bit rød organza bånd på tagen inni kortet. Og så klart en kakeserviett bak bildet.


Ønsker dere en flott  dag. Her skal det slappes av til seinvakt i kveld. Vakt 5/8.. Nedtelling?? Tja ;)

- Elin


3 kommentarer:

 1. Nydelig flott posekort.

  Klem,Kjersti

  SvarSlett
 2. Tusen takk Kjersti, litt god gammeldags jul kan ikke skade ;) Så hyggelig at du kjikker innom meg!

  SvarSlett
 3. Sa traditionallet och fint, och blomman, ja den hade jag inte kant igen om du inte hade namnt var det var for nagot. Urtjusigt!

  Kram,
  Sandra

  SvarSlett