torsdag 4. oktober 2012

Book of Hope?

Hei søte lesere.
Denne måneden er det stort fokus på  bryst kreft, og mange steder kan vi se den rosa sløyfen som symboliserer støtte for de som lider av eller er berørt av denne fæle sykdommen. 
I den annledning har design teamet vår hos Live & Love Crafts kreert med  ROSA denne uken.
Da jeg laget mitt bidrag, hadde jeg en gammel veninne i tankene, som mistet mammaen sin mens vi gikk på ungdomsskolen. Jeg har laget "The book of hope":)
  En enkel hvit notatbok fra Clas Ohlson har blitt pyntet opp med Pion Design og Maja Design.
Jeg har brukt Pink Butterfly fra Studio of Memories kolleksjon og  1923 fra Vintage Summer Basics kolleksjon. Blomsterhjertet er laget oppå en Hjerteformet Kakeserviett og er kantet med hvit Tulle Pleat Trim. Blomstene jeg har brukt er blandt annet hvite og rosa PoppiesDecoration Berries fra Kort og Godt og en rosa Hortensia Flower som er delt opp i biter.
Har holdt innsiden enkel så boken skal kunne lukkes enkelt, men klarte ikke motstå dette fine bilde fra Pion Design's Fairytale of Winter.
 Tekststemplene er fra Kort og Godt de også, og jeg synes de vakre ordene passet til oppgaven.

- Elin

4 kommentarer:

  1. Smuk, rosa og vintage, og det godt formål. knus morkaren.

    SvarSlett
  2. WOW.. Nyyyyyydelig.. Super Lekkert Pyntet.. Fantastisk ton i ton rosa.. Og den Blomster dekorasjonen frempå er helt FANTASTISK!!!!... Og den skrifta frampå... var den fra før????.. eller har du tatt av spiralen å lagt ark oppå??.. Pent utført jobb i allefall.. -Likte veldig godt ordtaket på fremsiden... :o)

    SvarSlett
  3. Tusen takk dere :) Jeg tar av permene Sol, de er egentlig helt hvite. har brukt et Pion ark her og stemplet med et tekststempel fra Marianne Design for å få den skrift effekten på arket mitt... Utrolig ha man kan gjøre selv med litt sverte ;)

    SvarSlett