mandag 11. desember 2017

Grublis for desember - votter

Snart er halve desember er alt over og det er klart for en ny grublis fra oss.

Vi hos Scrappelyst vil denne gangen se votter på deres grublis-prosjekter! Det trenger ikke være julerelatert, men vi skriver jo Desember som er en kald vintermåned. Det kan være votter som motiv, som dekor, kanskje et kort formet som en vott? Eller kanskje du gir bort noen deilige votter til en passende anledning, og pynter gavene kreativt med papir? Vis oss din tolkning.



Jeg har lyst å vise dere årets familekallender hos oss, en adventskalender fylt med hyggelige ting vi kan gjøre sammen i adventstiden. Jeg har dekorert et glass til å bli litt "julete", og fylt det med lapper. 24 stk så klart, men målet er ikke å få brukt alle.. Vi trekker en lapp når vi har lyst (og tid!), og da koser vi oss glugg i hjel.


Glasset er dekorert med nydelige juleark fra Papirdesign. Jeg har valgt et fint julesitat til lokket, som passende nok handler om å skape nye gode minner i førjulstiden. Vottene er stanset ut med dies fra Marianne Design. Jeg har farget snøstjernene hvite med Sakura Gelly Roll Basic penn i hvit,den distribueres via Global Hobby og Kunst.




Blir du med å pynte pepperkakehus? ;)

Utfordringen/ Grublisen vår har frist den 6.januar 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her.

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar