onsdag 22. juli 2020

Hjemmelaget Art Journal - del 6.

Side nr 5 i min hjemmelagede Art Journal, er min favorittside i dette prosjektet. Jeg vet ikke helt hvorfor akkurat denne siden appellerer så til meg; Kanskje det er fargekombinasjonen, enkelheten eller budskapet? Jeg liker den bare veldig godt når jeg ser igjennom albumet, den bryter liksom opp:


Først en oversikt over produktene jeg har brukt til prosjektet:
Amsterdam Transparent Gesso.
* Amsterdam Standard Acrylic: Ultramarine voilet, permanent blue voilet, permanent red voilet, turquoise blue og titanium white.
* Studio Light "Art By Marlene" Collagepaper.
* Studio Light "Art By Marlene" die cut block.
* Washitape.
* Stensil og våtserviett.
* Sakura Gellyroll (hvit) og Micron sort.
* Creative Embellishments - Imagine tekst.Først valgte jeg et collagepapir jeg likte godt, så tok jeg ut akryfarger ut fra collagearket. Man ser det ikke så godt, men malingen kamuflerer overgangene og fader ut og opp collagepapiret.
Deretter satte jeg på litt washitape og stemplet med litt tekststempler. Jeg la på litt tekstur med stensil og Titanium White akryl.

Motivet skrek mot meg fra die cut blokken min, det har fått hedersplass midt i siden og blitt fremhevet med pen. Jeg har laget mange detaljer med ulike penner her; Sakura Gellyroll i rosa, lilla og blå toner, i tillegg til hvit for highlighting. Sort Sakura Micron for å skape detaljer.


Imagine ;) 

Produktene bukt her, er mulig å få tak i via Global Hobby og Kunst. Fin din nærmeste distributør ved å gå inn på hjemmesiden deres HER.

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar