tirsdag 23. juni 2020

Hjemmelaget Art Journal - del 1.

Hei hei fine lesere. 
I dag har jeg lyst å dele et spennende prosjekt med dere, et prosjekt jeg har hatt så lyst å prøve på ganske lenge! Etter å ha sett mange variasjoner av hjemmelagede art journals, tenkte jeg at det var min tur å prøve. I tillegg har jeg lekt meg med ALLE sidene, og fylt "boken" med kreativitet, som jeg har lyst å dele med dere ;) 

Med fare for at innlegget blir overveldende stort, har jeg delt det opp i flere deler.
Så her kommer del 1:Først en liten liste over utstyret jeg har brukt til selve albumet:
Konvolutter (Staz) str 16x16 cm, i hvit, mørk- og lys rosa. 5 stk.
Kortbaser (Staz) str 16x16 cm, i hvit, mørk- og lyst rosa.
Tags (Staz) ca 5x9 cm, i samme fargetoner.
* Studio Light Mask (stensil) MM20.
* Studio Light akvarell fra "Art by Marlene": Bold and bright.
* Tekststempel.
* Div limprodukter.


Selve fremgangs metoden for å lage albumet, er veldig likt fremgangsmåten Katrine har brukt i sitt innlegg HER. Det blir derfor ingen detaljert beskrivelse på akkurat dette her. 


Forsiden har jeg først og fremst grunnet med gesso, for å kunne bruke div medier uten at siden krøller seg. Deretter har jeg lagt på mønster med stensil og paste. Deretter valgte jeg motivet mitt fra die cut blokken fra Studio Light sin ABM serie. Tok utgangspunkt i fargene i motivet, og hentet igjen samme farger fra akvarellskrinet.


Har lekt meg med farger rett og slett. Etterpå festet jeg damen min, og teksten min, samt noen hjerter. Har streket opp for å fremheve litt både på motiv og diamantmønster. Har også stemplet litt her og der med tekst-stempel og splattet litt med sort farge.


Det var forsiden. Neste runde kommer første side i albumet ;)
Alle produktene i listen, med unntak av tekst stempel, er produkter som distribueres via Global Hobby og Kunst her i Norge. Om du vil finne din nærmeste forhandle, kan du titte innom hjemmesiden deres HER.

Innlegget kan du også se hos Scrappelyst.

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar