søndag 29. mars 2020

Infinity - Endless fear.

I dag tenker jeg å dele en av mine mer personlige art journal sider med dere. Det har seg slik at når livet banker på døren, med alle sine tøffe utfordringer og krav, da er scrapping og mixed media min terapi. Og etter at jeg oppdaget mixed media stilen og art journaling, så har det blitt min måte å tømme hode for tanker og følelser. 

Jeg deler ikke alle mine "dype" prosjekter med dere, men i dag skal dere få ett av dem i detaljer:


Jeg bruker Marabu sin Art Journal i str A5, og scrapper ofte dobbeltsider når jeg først går i gang. Jeg velger å lime to og to sider sammen for å få litt mer robuste og stive sider, før jeg starter. 


På dette prosjektet har jeg bukt primært Marabu Mixed Media Art Crayons. Jeg har preparert siden min med Amsterdam sin hvite gesso, og lagt på struktur med stensil og Marabu Mixed Media Paste.


Da dette prosjektet ble til, satt jeg med hode fult av ord. Vonde og usikre. Jeg følte at jeg stirret ned i en avgrunn uten å vite hva som befant seg der nede, på godt og vondt. Og hadde behov for å illustrere akkurat den følelsen. Følelsen av at det vonde og vanskelige blir altoppslukende, selv om det er lyse punkter og lyse omgivelser også... 

Dermed bygget jeg opp siden med et perspektiv inn i mørket.


Da fargene var på plass, følte jeg at noe manglet. SÅ da måtte jeg fram med mine sirkler da, for de har dere kanskje sett at går igjen i mine MM prosjeter? Det er moro å lage kontraster og konturer. Jeg brukte lokk og korter i ulike størrelser, dyppet de i Amsterdam Akryl maling (titanium white), og trykket på plass. Deretter farget jeg opp kontrastene og markerte omkretsen med kullstifter. 


Hvite splatter hører til et hvert prosjekt hos meg om dagen, og det eneste som gir meg skikkelig hvit effekt er å vanne ut litt akrylmaling. Til slutt ord, ord som beskriver, ord som uttrykker en følelse. En miks av ord fra Tim Holtz Ideology - Big Chat. De store ordene "Endless" og Infinity" har jeg trykket med trealfabetet mitt. Alle ord er svertet på kantene, før de ble limt på med Amsterdam Gel Medium Matt. Så da har dere fått en hel haug med følelser servert i et bildetungt innlegg fra meg i dag ;) 

Flotte produkter fra Amsterdam og Marabu distribueres via Global Hobby og Kunst, finn din nærmeste forhandler ved å titte innom deres hjemmeside HER.

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar