søndag 7. april 2019

Moro med mandala.

Heihopp :D 

Her kommer en ny side i min Art Journal fra Marabu Mixed Media. 
Denne gangen har jeg gått for et litt mer "soft" utseende, det vil si at tyngre medium som akryl og lignende ha blitt byttet ut til mye delikate vannfarger fra et av Van Gogh sine akvarell skrin. Jeg har også lekt meg med deilige Sakura Gelly Roll penner med shimmer og metallic effekt!


Teknikken her er ganske enkel: Jeg brukte en cellofanpose som jeg hadde rosa-lilla-blå toner fra akvarellskrinet mitt på. Jeg brukte ganske godt med vann, for jeg ville ha dust og behagelig fargespill som utgangspunkt for bakgrunnen min. Da jeg ikke tenkte å verken spraye eller male direkte på boken, droppet jeg grunning på siden.


Når arket var helt tørt (jukset litt med varmepistol), fant jeg frem dette lekre mandala stempelet fra Marianne Design. Jeg valgte å stemple det med vannfast blekk for å ikke risikere at det ville sverte når jeg skulle fargelegge. Litt tilfeldig stempling med mye blekk, og så trykket jeg resteblekket som dusere bakgrunn.


Så lette jeg frem favorittpennene mine: Sakura Gelly Roll <3 Turkis og rosa-lilla toner i skjønn forening. Farget litt her og der, bare for å løfte siden litt, gi motivet litt ekstra liv. Skal jeg være helt ærlig, så er slik fargelegging veldig avslappende for min del. Tankeløst og behagelig, selv om ikke alt er plassert 100% tilfeldig da ;)


Etter fargelegging følte jeg at siden manglet det lille ekstra, der kom dette lekre stempelet til sin rett! Det kommer fra en stempelplate fra Studio Light som heter "Studio Light Mixed Media Stamps - A5 nr.219". Platen har 4 ulike stempler som egner seg flott til både AJ's og til kort.


Ble du fristet til å teste noen av elementene brukt her? Global Hobby og Kunst distribuerer varer fra Marianne Design, Sakura, Studio Light, Marabu og ikke minst Van Gogh! Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler ;) 

Elin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar