fredag 26. april 2019

Bursdagskort med chalkboard-effekt.

Jeg har lagt merke til at flere i den vide scrappeverden har funnet sorte papirposer. Og papirposer, er som kanskje mange vet, en av mine store diller. Måtte på jakt etter sorte poser jeg også, fant dem i en tilbudskorg hos Kremmerhuset etter jul... 24 stk :p 

Her kommer mitt første møte og forsøk med sort papirpose:


Posen var litt stor, så jeg brettet den i to, kuttet litt av den og snudde den på siden. Så fikk jeg flere sider å pynte ;) Synes klare skarpe farger gjør seg veldig fint mot sort, så jeg valgte dette motivet fra et Studio Light klippeark. Før jeg limte på motiv, klusset jeg litt på bakgrunnen med en hvit tavekritt. Jeg surret også på litt hamp og laget en dekorativ sløyfe med den og hvit vokset bomullstråd fra Kort og Godt.


Jeg har investert i Liquid Pearls også i det siste, dette var "jomfruturen" og som dere ser, ikke helt stødig på hånden enda ;) Har heldigvis hatt litt bedre resultater i etterkant av dette!

Teksten er embosset i hvitt på sort kvistkartong fra Papicolor. Den er stemplet med clearstamp fra Papirdesign. Noen lilla blomster for å matche fargen i motivet.På innsiden har jeg brukt nydelige mønsterark fra Studio Light, i samme klare lillatone som motivet på utsiden. Jeg har også embosset en koselig tekst fra Papirdesign på sort kartong. 

Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar