fredag 19. desember 2014

Julegaven til den som har alt.

I denne søte juletid er det mange som jakter på den perfekte julegave. Men kanskje du, som meg, har noen som har absolutt alt og aldri ønsker seg noe? Da er dette en super gave! Du kan gi den som den er, eller spe på med et gavekort, litt flakslodd, noen gode varme sokker? Vær kreativ :D 
Her kommer et lite utvalg av årets dekorerte Toffifee esker:

#1 Motiv og mønsterark fra Studiolight som føres hos Global Hobby og Kunst. Der finner du også diesen jeg har brukt til å stanse ut ramme. Den er fra MarieanneDesign. Blomster fra I Am Roses.

#2 Motiv fra Studiolight. Stempeltrykk og bling fra Staz, snøkrystall chipboards fra Wycinanka og hvit bølgepapp. Alle overnevnte er å finne hos Global Hobby og Kunst.

#3 Mønsterark og motive fra PionDesign som finnes hos bl.a Kreativ Hobby. Perlebånd fra The Hobby House. Rammen rundt/bak motivet er fra Wycinanka. Stemplene er fortsatt fra Staz.

#4 har mønsterark og motiv fra Studiolight. Det sammen med hamp og perler fra Staz, finner du hos Global Hobby og Kunst. Har lurt inn litt blonder her også, og en pebles med koslig juletrykk.

#5 med mønsterark og halvperler fra Papirdesign. Bølgepapp fra Global Hobby og Kunst.

 #6 med mønsterark fra Studiolight. Skøytene er stanset med en MarianneDesign dies. Den finnes hos Global Hobby og Kunst, sammen med staz stemplene og div kakeservietter.

Inspirasjonsbidraget finner du også hos Scrappelyst.

Elin

1 kommentar: