lørdag 28. september 2013

Vinter boks til julesnop?

Da var det lørdag og tid for ny post for LLC :)

Denne uken har vi fått temaet "The Great White(s)", og beskjed om å tolke som vi vil.
Det første som slo meg var vinter og kulde, så i stede for å bare lage noe helt hvit, har jeg dekorert en tom valnøtt boks i koslig julestil:

 Har brukt mønster ark og motiv fra Pion Design's siste kolleksjon: Wintertime in Swedish Lapland.

Har dekorert toppen med blomster fra blandt annet WOC, et hint av frantage, osteklut, noen få foam flower buds og et barkhjerte i hvitt... Hvit pynt for å matche temaet litt bedre ;)

Rundt boksen har jeg brukt to lag med blonder, og en deilig stoffblomst fra prima. Noen deilige halvperler fra Melissa Frances har jeg også fått plass til.
 
Et lite nærbilde av toppen på boksen. Fant også en deilig perle brand i LLC kassen min. Disse hadde jeg helt glemt av, og må helt klart skaffe flere! :)
Til slutt et bilde av boksen med lokket på:


Det burde vær nok bilder for ett innlegg, eller hur?
Takk for at du tittet innom, og om du skulle få lyst til å shoppe litt nytt og deilig scrappeutstryr, er det bare å trykke på bildene under. Da havner du i butikken til Live and Love Crafts.

 - Elin
6 kommentarer:

 1. Really beautiful , lovethe gorgeous details and soft colours x hugs x

  SvarSlett
 2. Denne var lekker!
  Nydelig pyntet:)
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett
 3. Utrolig flott med kjempefine farger og pynt.

  SvarSlett
 4. Utrolig flott med kjempefine farger og pynt.

  SvarSlett
 5. Jag blev avbruten häromdagen...det var någon kund som skulle ha något...jobbiga de är ibland, LOL! Fortsätter min vandring på din blogg denna tidiga lördagsmorgon... Precis som du alltid glänser med dina kalendrar gör du det med dina askar och dekorerade lådor. Den runda du gjorde I fjol med Majas bruna papper tillhör mina favoriter men denna var nog strået vassare. Bidraget till september utmaningen är också otroligt vackert, fast den finaste av dem alla har jag hemma! Kram, Sandy

  SvarSlett