lørdag 7. september 2013

Jul på ei fjøl

Da var det på tide å teste ut de nye julearkene fra Pion Design.
Med en av de flotteste høstene på lenge, er det ikke så lett å finne julestemning... 22 grader midt på dagen er jo helt rått i September! Men det gikk seg til da jeg fikk tatt en nærmere titt på Wintertime in Swedish Lapland. Og plutselig så fikk jeg lyst til å resirkulere en brødfjøl! Haha jepp, høres kanskje pussig ut, men morro er det. Slik var utgangspunktet:
Og etter å ha fått leke litt med det siste utstyret jeg fikk fra LLC, ble det slik:
Wintertime in Swedish Lapland inneholder noen flotte papirer, og motivet er fra ett av klippearkene.
Alle de nydelige blondene finner du i Sandra's butikk, bare klikk på bildene i enden av posten, så kommer du direkte dit.
Nydelig blomster fra WOC og KOG, og noen få berries fikk bli med. Alle splashet med litt gesso for å tone dem ned. Har også brukt gesso litt her og der på prosektet ellers.
Denne søte juletre charmen finner du åsså i butikken til LLC, sølvfarget i utgangspunktet før gesso. Har også funnet fram en gammel bokside og litt bølgepapp. 
Her er et nærbilde av det søte motivet. Har stemplet litt her og der meg KOG sine julestempler fra i fjord. Toppen er punchet med en deep edge punch fra MS.
Avsluttet med en sløyfe på toppen i nydelig blonde. Den fine dompappen er fra Pions papirer den også, hvor jeg har satt på en pebble med glitter i. Må jo ha glitter til jul ;)
Takk for at du titter innom.
- Elin7 kommentarer:

 1. Denne var utrolig flott dekorert.
  Takk for inspirasjonen.
  Merete

  SvarSlett
 2. Wooooow detta var ju bara såååå jättesnyggt

  Trevlig helg

  SvarSlett
 3. Som jag redan sagt; fantastiskt vackert och kreativt. Det är så kul att du gör annorlunda grejor då och då och inte bara kort, även om jag aldrig kan bli less på dina fina påskort! :-) Jag saknar nästan ord för att beskriva hur fint jag tycker den här skäbrädan blev; underbar användning av pappren och motivet, så vackert och romantiskt med alla spetsar och bruket av gesso är klockrent. Kort och gott; ett Elin mästerverk! Ha en fin helg. Kram, Sandy

  SvarSlett
 4. Åh, Elin, så vakkert! Du er så utrolig kreativ, dette var både fint, originalt og lekkert! Takk for inspirasjonen:) klem Elizabeth

  SvarSlett
 5. Tusen tusen takk dere :o) Morro å gjøre noe anna i blandt, og hvem hadde trodd at ei brødfjøl kunne brukes til slikt :D

  SvarSlett
 6. Fantastic altered board... love the corrugated texture, and such beautiful papers and embellishments.
  Alison x

  SvarSlett
 7. Åh Elin du har sådana roliga kreativa ideer, det beundrar jag dig för. Det här var verkligen häftigt och annorlunda. En tråkig skärbråda blev en helt ljuvlig juldekoration. Så snyggt du satt ihop blommorna och bären och om jag nu glömt bort att säga det tidigare, fantastiska närbilder du tar på detaljerna. Det är mycket bra hjälp när vi ska göra collage! :-) Kram, Sandy

  SvarSlett