søndag 1. september 2013

September: Challenge #15 @ LLC

Da var september her, tro det eller ei.. hvor ble sommeren av?!?
Nei huff nå får en ikke kalge, for sommeren har vært fantastisk flott i år. Og høsten har sin sjarm den også, så nå får vi nye alt den kommer med.
Ny måned betyr ny challenge hos Live & Love Crafts, nr i rekken.
Denne måneden har vi et bilde til inspirasjon, og det er lekkert :D


Jeg hadde absolutt ingen problem med å la meg inspirere her, vintage-elsker som jeg er. Og jeg VET at det er mange av mine følgere, venner og uvenner(?!?) som elsker denne stilen også, så hiv dere med! 
Jeg har fått et hav av deilige esker hos min svigermor for kort tiden siden, bare se her:


Jeg elsker å bruke slikt til "gjennvinning", og her er en av dem etter å ha blitt behandlet av Elin:
 Hadde i utgangspunktet ikke en plan på denne, bare at jeg elsket fargene i matrealene jeg valgte. Vips så endte jeg med en bryllupseske, eller kanskje en kjæresteeske? Mønsterpapir er fra Maja Designs eldre kolleksjon "Skal vi ta en Fika". Mønsterark og bokstaver er fra Studiolight.
All dekor, blomster, charm og blonder finnes i LLC sin butikk. 
Har klart å lure inn noen deilige WOC roser og bark hjerter her også ;)
Halvperler er fra Melissa Frances, både de og klokke charmen finner du hos LLC.
 Er blitt superfan av de store rosene som heter Wild Roses, de er såååå fine *sukk*
Hele boksen har fått en finish med Gesso. Legg merke til den kule nyheten fra MF som er brukt rundt kanten på lokket: Pleated Satin Ribbon.
Takk for at du titter innom. Da gjenstår bare en ting: Hopp over til Live & Love Craft's buitkk for litt shopping, og så lager du noe fancy flott som du melder på September utfordringen HER.
Regler og gevinster finner du mer om HER.

- Elin 

4 kommentarer:

 1. Gosjameg, det må jeg si, dette var litt av en forandring... Aldeles bedårende vakker eske du har laget. Og du kan jo bare fortsette ser jeg, for det var da voldsomt til eskelager svigermora di har bidratt med ;-) Ha ei fin uke...

  SvarSlett
 2. Noe så lekkert!
  Regner med at det blir mye flott utav de eskene du har fått.
  -Merete

  SvarSlett
 3. Oj oj oj, vilket berg av lador du fatt. Antar att vi kommer att fa se eller annan dekoreras nu under hosten. :-) Fast tydligen inte imorgon; vantar med spanning pa detta projekt...jag har inte tjuvkikat an... LOL Den har asken ar bara sa otroligt fint dekorerad, sa val genomtankt med spetsarna och du har anvant inspirationscollaget pa samma satt jag skulle ha gjort om jag bara hade haft tid att gora ett projekt; jordnara farger! Kjempeflott sager man val pa norska?! Kram, Sandy

  SvarSlett
 4. Beautiful photo inspiration... and what a glorious make!
  Alison x

  SvarSlett