torsdag 1. august 2013

Challenge #14 Warm or Cool Colours

Tid for ny utfordring hos LLC:
Challenge #14 Warm or Cool Colours!

Svinger innom bloggen midt i ferien for å vise dere mitt bidrag som ser slik ut:
 Brune papirposer blir til koslige bursdagskort i kjølige lillatoner. Bildet er fra en digikollage og papirene er såklart fra Maja Design. Da kortet mitt ble laget før ferien, er det Vintage Spring Basic som er brukt. Sofiero kom noen dager før jeg dro, di ligger hjemme å lokker på meg ;)
Kantene er punchet med MS Eyelet lace og alle kanter er både rufset, svertet og dandert med gesso. Blomster i fra WOC og KOG. Den stilige veske charmen finner du hos LLC ;)
 Blonden i bunnen er en KOG blonde, og tekstene har jeg stemplet på strimler og klippet ut. De er også fra KOG. Osteklut og shabby seambinding har jeg også lurt med ;)
Takk for at du titter innom! Nå er det på tide å hoppe over til Live and Love Crafts for å delta i utfordringen:

Challenge #14 Warm or Cool Colours 

Da kan du vinne:
Nå skal jeg tilbake å nyte ferie i Nord Norge.!! Jeg lyktes til de grader i å ta med godvær og varme, og på andre uken har jeg enda til gode å kle på meg langbukse og genser ;)
Mmmmm... deilig! Over helgen reiser vi hjem igjen, og der tror jeg jammen skrappelysten min venter på meg <3 Vi ses plutselig!

- Elin

5 kommentarer:

 1. Wooowwww what a great card! I love it! Hugs, Chantal

  SvarSlett
 2. Far sa skratta at hur ni stavar speciellt pa norska! :-) Otroligt vackert kort i den underbara vintage Elin stilen. ska bli roligt att se dig anvanda Sofiero snart! Kram Kram Sandy

  SvarSlett
 3. I can't understand a word you are saying but your beautiful work speaks for itself.
  Sandy

  SvarSlett