torsdag 16. mai 2013

Varme Gratulasjoner

Da var det inspirasjonsdag hos LLC igjen.
Jeg synes stadig det er rart at mine prosjekter kan inspirere andre, men jeg er veldig takknemlig for alle de hyggelige kommentarene dere etterlater. Jeg er ikke alltid like flink å svare tilbake, så
TUSEN TUSEN takk for all den flotte feedbacken <3

Vi har fått dette nydelige bildet å la oss inspirere av denne uken.
Bildene er tatt og satt sammen av Louise fra DT'et vårt, og dette satte min kreasjon i sving;

Jeg digger å scrappe når jeg har slike ting til inspirasjon, virkelig "eye candy" som det kalles! 
Her kommer kortet mitt, som sjokkerende nok er et posekort:

Jeg lot meg inspirere av de mye rosa og gråtonene i bildene, og hvilken kolleksjon er vel mer passende en Pion Design's "Alma's Sewing Room"?!
Motivet er hentet fra Pions herlige tinted papirer, dette fra arket som heter "Bouquet"

Ain't she a beauty? Jeg synes slike vintagebilder er så vakre. Damene før i tiden var så mye mer delikat og sjarmerende, så staselige liksom!
Jeg har brukt en Memory Box die for å få den fine rammen med krystaller på, og den ovale formen på selve bildet har vel folk flest sett nå? Hehe... spellbinders.
Teksten er fra Kort og Godt, og tro det eller ei:
Dette er et totalt "fran-tage fritt" kort!

- Elin

3 kommentarer:

  1. Oh, how beautiful! From that wonderful image, to the delicate cheesecloth and flowers, to the lovely distressed borders - it's another wonderful make!
    Alison x

    SvarSlett
  2. Ja det är inte ofta frantagen inte kommer fram nuförtiden, LOL. Jag fick er alla verkligen “hooked” när jag beslöt mig för att ta in det, och hela kort och scrappingvärlden har blivit frantagegalen över de senaste måaderna, men här visar du att man kan scrappa utan det också! En typiskt Elin skapelse med vacker färgkombination och sammansättning. /Sandy

    SvarSlett