onsdag 1. mai 2013

50 Shades of.... LILAC! Challenge # 11 hos LLC

NÅ har det virkelig vært stille lenge nok! Har bevilget meg en god pause fra bloggen, men det betyr ikke at jeg har pauset fra scrappingen ;) Tvert i mot!
Har hatt en SUPER helg på Eina med 60+ scrappeglade damer. Det betyr en god posjon kreativitet, isped masse latter, godt selskap og god mat, lite søvn og lange kvelder... Med andre ord, hærlig <3
Det ble ganske mange kreasjoner over 3 dager, så om du titter innom i blant får du nok se litt av hvert her frammover.

I dag har jeg en dekorert melkesjokolade å vise dere. Det er tid for ny utfordring hos Live and Love Crafts, og her er mitt inspirasjonsbidrag til temaet Lilac:

Jeg må bare innrømme at jeg er svak for dette lekre Pion arket, det har virkelig blitt brukt i store mengder her i gården. Jeg har brettet ett stykke kraft kartong rundt sjokoladen som base, før jeg har pyntet med mønsterark og et lekkert bilde fra Pions Tinted kolleksjon.
Mmmmm melkesjokolade!
Ostekluten er med! Roser er fra WoC og villrosene er fra Storyteller. Du finner også nydelige hortensia i LLCs butikk, som er veldig lik villrosene. Tekststripen er printet fra pc.
Takk for at du titter innom meg.
- Elin

3 kommentarer:

  1. Elin, this is gorgeous, I am in love with your design here, so beautiful and the chocolate looks yummy too.
    Hugs Tracy x

    SvarSlett
  2. Good to have you back! Jag har saknat dina vackra kreationer. Sa fint du arrangerat blommorna runt bilden och sa underbart det blev nar du stansade ut bilden, det ar det som lyfter hela kreationen! Kram, Sandy

    SvarSlett