tirsdag 26. mars 2013

Fuzzy and Fancy

Heeeeiii søtiser!
Hjelpes meg, nå har det jammen vært stille her lenge!!
Kom hjem fra nord i går ettermiddag; Suuuper godt å være hjemme en tur å få sett og klemt hele familien igjen. Vel hjemme er størstegullet reist videre på påskeferie, mens minstegullet og kjæresten har starta på runde nr 2 med omgangssjuka... Huffameg den skal i allefall ikke jeg ha!

Noen fikk kanskje med seg sist ukes tema hos LLC?? Fuzzy and Fancy! Tja, kanskje ikke like enkelt å tolke men jeg gjorde da et forsøk. Og snilleste Sandra blogget for meg på torsdag siden jeg hadde ferie! Men tenkte jeg skulle vise dere kortet her også, med litt detaljer og slikt;
Et dåpskort laget på hvit papirpose, med et hjerte laget av de deiligste blomster:
Sommerfuglene tror jeg er fra Kort og Godt, det er i allefall blomstene! Teksten er hjemmeprintet, og de deilige blondene er såklart fra LLCs nettbutikk :) 
Super søtt, rosa rosa og mer rosa!
Hyggelig om noen enda ser innom meg. Kommer desverre litt flere "dårlige nyheter" fra meg nå:
8 April skal jeg operere høyre hånda mi, og kommer til å være handycap på scrappefronten noen uker frammover. MEN jeg lover å komme sterkt tilbake ;)

- Elin

6 kommentarer:

 1. Nydelig Elin!!!!
  Og det var flotte blomster i det hjertet ja!

  God påske - klem!

  SvarSlett
 2. Et fantastisk smuk og meget romantisk kort ;O)

  SvarSlett
 3. SO adorable, beautiful work <3 Jen xxx

  SvarSlett
 4. Det hjde jag helt hunnit glomma bort att det var jag som skrev inlagget till LLC bloggen. :-) Det har ar bara sa fantastiskt vackert och kreatibt; vem behover vintagebilder nar man kan fa till det sa har snyggt med blommor och dekorationer? Som en ljuvlig pastelldrom!

  Sandy xx

  SvarSlett