torsdag 28. mars 2013

2008 VS 2013

Da var det torsdag igjen, og denne uken har vi fått en skikkelig kul utfordring fra vår team leder hos
Live and Love Crafts; MAKEOVER WEEK!
Sandra utfordret oss til å finne et av de aller første kortene vi laget, helt i begynnelsen av vår scrappe "karriere", for så å gjenskape det med den stilen vi har i dag. Dette var skikkelig gøy!

Jeg har enda en av mine første kort liggende, og det kommer kanskje som en overraskelse for noen av dere at jeg var gjennomført CAS da jeg begynte...
Det er jo da teknisk sett umulig å scrappe CAS i dag, spesiellt med så mange deilige pynteduppeditter som feks Sandra har i sin butikk.
Som om ikke det var nok, så laget jeg også BARE 15 x 15 cm kort, eller 6 x x6 inch om du vil, hele det første året mitt.. Det gjør jeg aldri nå. SÅ i dag har jeg faktisk laget et 15 x 15!!
Krisen var nesten et faktum da jeg atpåtil skulle prøve å gjenskape et kort som hverken hadde bilde eller tekst på seg. Jeg konkluderte med at DET faktisk er umulig, så en liten tekst snek seg med.

OK OK, nok skriving... Her kommer 2008 kortet;
Og her er resultatet fra 2013:

Som du kanskje ser, så har fargesmaken min endret seg en smule over årene. Lurer enda på hva det var med meg og rødt før! Hadde helt dilla på kontraster.
Nå er det rosa, lilla, brunt og hvit som teller, men det ser du kanskje?
Jeg er blitt så utrolig gla i disse bark hjertene, de er mitt "må ha" innen scrapping for tiden.
En liten sommerfugl fikk være med, den er fra Pions siste kolleksjon; Almas.

4 kommentarer:

 1. For et flott kort du har scrappet, liker veldig godt fargene og stilen din. Har vært innom å tittet mange ganger, men ikke vært noe flink til å legge igjen hilsen. Har ofte lagt merke til de flotte tekstene du bruker, printer du disse selv? i såfall hvilken teksttype og ark bruker du ?

  Ønsker deg en riktig god påske!
  Anita!

  SvarSlett
 2. I'm so loving this chance to see how people's art and creativity has changed over time; thank you for sharing this - and what a wonderful remake!
  Alison x

  SvarSlett
 3. Tusen takk snille dere:)

  Anita; Jeg elsker disse små tekstene, og til å begynne med kjøpte jeg ferdigprintede ark fra gamle Papirpikene på Gjøvik. De er desverre nedlagt nå, men du kan fint skrive ut selv. Jeg skriver på alt fra Aquarell ark (max 180g tar min skriver), til tykkere kopiark og kraft kartong. Skrift type og størrelse velger du selv etter hva du liker, men ser at mange bruker slike som minner om gamle skrivemaskiner :)
  Hyggelig at du titter innom! Lykke til med skrivingen :o)

  SvarSlett
 4. Vi har ett uttryck pa svenska...vet inte om du kanner till det "man ska inte kasta sten da man sitter i glashus", ni kanske har samma i Norge? :-)
  Och med det menar jag...du ska inte saga nagot om mitt fargval orange...kolla har bara knallrott! LOL Kan nog lata det vara osagt att jag gillar den nya versionen battre; sa snyggt det blev med att anvanda sig av barkhjartanen i tva storlekar. Jag langtar tills hosten da jag forhoppningsvis far in de stora igen! Kram, Sandy

  SvarSlett