torsdag 29. november 2012

Anno 2013

Da var det torsdag igjen, og denne uken har jeg laget en kalender til LLC bloggen.
Jeg er i skikkelig "kalender modus" for tiden, mulig fordi jeg har fått mange bestillinge på slike i det siste. Denne gangen har jeg brukt Maja Designs It's Christmas Time:

Jeg har brukt baksiden av en tegnebok som base, klisset og klæsjet litt med Gesso og arket fra MD heter Ornament. De søte englene kommer fra Inkidos Vintage Angels sheetark. Jeg har brukt Vintage Photo Distress på kantene og bak bildet finnes såklart litt Osteklut ;)
Som du kan se, har jeg lært meg å like de skjønne Organza Roses Trim, og de er så lette å bruke både som et helt bånd eller som separate blomster for å dekorere med. Memo Pins er fra Tim Holtz. Jeg har også brukt et Stort Metall Hjørne som jeg har malt med gesso og hatt på litt glitter.


 Håper dere tar turen innom Live & Love Crafts en gang i blandt, der finner dere stadig noe nytt.
Nå er det også like før premieren på LLC's Advent Kalender 2012! 
Det vil du vel ikke gå glipp av? ;o)

 - Elin 

4 kommentarer:

 1. Nydelig kalender.. Likte så godt teksten anno 2013.. så lurt.. å så vintage .. :o).. Lekkert pyntet.. Og vakkert Design! :o)

  SvarSlett
 2. Tusen takk snille damer :)

  SvarSlett
 3. Fantastiskt vacker och inspirerande kalender; sa snygg papper distressing och fint dekorerat. Hade inte tankt pa att man kan klippa rosorna fran banden och dekorera med...tack for tipset - jag har redan testat det!

  Kram,
  Sandy

  SvarSlett