tirsdag 20. november 2012

DT CALL hos Live & Love Crafts!

WANTED: 2 Nye DT Medlemer!


Får produkter som dette hjerte ditt til å slå litt fortere?
Er du forelsket i den vintage stilen innen scrapping? 

Hvis du har svart ja på begge spørsmålene over, synes jeg du skal lese videre :o)

Live & Love Crafts er ute etter å utvide DT gjengen sin med et ekstra medlem, slik at vi til neste år blir 7 medlemer. Det betyr at det nå er to ledige plasser, siden en av våre nåværende medlemer trekker seg fra posten sin etter nok en 6 mnd periode, fra og med begynnelsen av Januar.

Siden dette er en helktisk tid på året for folk flest, med jule shopping og alle andre mulige forberedelser, tenker Sandra å gi dere godt med tid på å søke. Det vil si at DT Callen vil stå åpen til: December, 12th 8 PM GMT. eller 12.12.2012 på godt norsk :) 

Dersom du er følger enten på bloggen vår HER eller på Facebook vet du kanskje allerede at Live & Love Crafts nåværende Design Team er et allsidig team som elsker å jobbe med både stempler og vintage bilder. Så uansett om du er en "Rubberstamper", eller om du scrapper altered, så står du fritt til å søke så lenge du liker å jobbe med PAPIRER<3 Om du skulle ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Sandy via e-mail:
info(@)liveandlovecrafts(dot)com

Fordeler:
* Gjevnlige DT pakker 
* Butikkrabatt 
* Fame & Glory :-) (det vil si at du får vist deg fram både på inspirasjonsbloggen, i butikken og på facebooksidene til LLC)
* Medlemskap i et flott felleskap av kreative damer.
Krav:
* Du må være lidenskapelig opptatt av vintage/shabby chic stilen av scrappingen, og like å jobbe med de merkene Live & Love Crafts fører og forhandler.

* Du bør være en aktiv blogger og poste nye kreative og inspirerende prosjekter på bloggen din regelmessig. Du må være forberedt på å linke tilbake til Live & Love Crafts ‘web butikk med produktene du bruker.

* Du må kunne ta klare og detaljerte bilder av prosjektene du lager.

* Det er Ideelt om du ikke er knyttet til andre hobbybutikker i UK, og om du skulle være det må det ikke være en butikk som fører samme merker som Live & Love Crafts. Bortsett fra dette kan du være medlem av så mange utfordrings team/salgs team/ design team som du vil.

* Live & Love Crafts Design Team kommuniserer mye via Facebook, så du trenger å ha en Facebook konto og kunne bruke denne.


* Du må kunne binde deg for 6 måneder i slenger, fra og med Januar 2013.

Hva som blir forventet av deg:
   
* Du blogger et ukentlig prosjekt med hovedsakelig produkter fra Live & Love Crafts (disse kan kombineres med andre DT jobber). Post dine prosjekter på din private blogg i tillegg til LLC bloggen..

* Lage et måntlig prosjekt til Live & Love Crafts utfordring som går live den 1'e hver mnd.
 
* Legg igjen kommentarer hos deltagere av utfordringene våre, vi deler opp etter tall hvilke bidrag hver DT medlem følger opp.


* Del informasjon, reklame, nyheter, gleder og hendelser hos LLC med venner og bekjente.


Hvordan søke:
* Send Sandy en kort email: info(@)liveandlovecrafts(dot)com  og fortell henne hvorfor akkurat DU har lyst å bli medlem i Live & Love Crafts' DT. (Du kan skrive til henne på hvilket skandinavisk språk du måtte ønske, samt Tysk eller Engelsk).

* Fortell litt om deg selv, hva du liker med vintagestilen, hvilken type scrapping du driver med, hvilke produkter du liker ekstra mye, hvilke produsenter du setter pris på, om du er medlem av andre DT atm osv.

* Legg ved en link til bloggen din.

* Legg også ved tre av dine nylige favorittprosjekter. Om du ikke klarer å begrense det ned til tre, så i allefall begrens det til fem ;)

Da venter vi alle i spenning, Sandra som vår trofaste leder og resten av DT gjenget!
Lykke til!!!- Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar