torsdag 19. april 2012

Nok et hjertekort.

Tenkte å vise dere et hjertekort laget etter malen her, som dere finner hos Marte. Elsker denne bretteteknikken, den er utrolig lekker og gir rom for mange detaljer. Jeg laget dette kortet til mormor som fyller år i disse tider, og med slikt et fantastisk menneske i tankene når jeg skaper, må det bare bli bra! Dette var et av mine prosjekter da jeg hadde husmorfri og var i Bergen.

I bunn har jeg brukt bazzill, som er punchet med MS puncher. Mønsterarkene er alle fra Pion Design. Bildet av jenten er fra Papirdesign om jeg ikke husker helt feil, og teksten på forsiden er fra Kort og Godt. Det samme er perleramsene, og blomstene. Blonderester, osteklut og hærlig blått bånd har også kommet med.


Tagsene har fått trykk av vakre tekster fra Nort Star Stamps, og postkort stempelet er fra Kort og Godt.


Er inne i en kreativ tørkeperieode her for tiden, kommer liksom ikke i gang med noe. Ikke ofte det skjer, så er kanskje tid for å rydde litt i papirrotet snart. Evt kanskje en bloggrunde for å bli litt inspirert ;) Om det er noen det ute som har flotte blogger selv, eller blogger dere annbefaler, blir jeg veldig glad for tips!

Værgudene mener i allefall at vi skal holde oss inne, for her snør og regner det om hverandre... jeg vil ha vår!!

- Elin

2 kommentarer:

  1. Skønt, skønt kort, det er flot med den øverste kant, og indvendig har du pyntet det så flot. knus morkaren.

    SvarSlett
  2. Skikkelig flott kort.
    Nydelige papirer ,motiv og pynt.
    Veldig fin denne brettingen,liker den veldig godt.

    SvarSlett