søndag 1. april 2012

Lysere tider og små vidundre.

Hei godt folk! Nå går vi mot lysere tider dere... Har fått meg lånePC og får forhåpentligvis ny PC om ikke alt for lenge *smiler*. Har fått til å legge inn noen bilder så tenkte jeg skulle vise dere et "Velkommen til verden" kort i dag. Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse at det er et posekort? ;)


Jeg har brukt MS punch på kantene, rufset og svertet kantenen på alle paneler. Brukt brun bazzill til ramme rundt tekst og panelet bak. Alle mønsterark er fra restekassen denne gangen. Kakeserviett og blonder er egentlig hvite, men har brukt promarker i fargen Tan for å få de slik jeg ville.. og disse blondene tar veldig fint opp farge fra tusjene <3 Inni kortet har jeg laget en tag med god skriveflate.


Dekoren min består av roser fra WOC, en sommerfugel pebble, små barneføtter charm og noen halvperler. Teststempelet er fra Kort og Godt.

Lysere tider dere, det gjelder så vist mer en pc! Her på østlandet lokker vårværet og det frister enormt mye å BARE være ute! Snøskuffer er pakket bort til fordel for trillebår, raker og sakser... Jeg er en liten hagenisse innerst inne, og gleder meg stort over å grave, rake, klippe og skape. Så det blir naturlig litt mindre innekreativitet i vår og sommer halvåret. Men det blir aldri full stopp ;) Så nå skal jeg lage meg et kort dere! Haha..

Ønsker dere alle en riktig god påske!

- Elin

4 kommentarer:

 1. Et nydelig kort!
  Lekre farger og pynt:)
  Ha en fin Påske, klem:)

  SvarSlett
 2. Meget smuke posekort, surt du må undvære din PC. håber snart du får en ny. knus morkaren.

  SvarSlett
 3. Wat een beauty,zo mooi gemaakt. Fijne dag en groetjes van Marga.

  SvarSlett
 4. Å dette var lekkert !!!
  Nydelig pyntet.

  Klem Kjersti

  SvarSlett