tirsdag 29. juni 2021

Marabu Mixed Media Art Crayons - til inspirasjon.

 Hos Scrappelyst kjører vi i dag et inspirasjonsinnlegg med hovedfokus på Marabu sine kurante Art Crayons. Har du ikke prøvd de før? Da har du gått glipp av moroa! Se bare på disse fargesterke og intense fargene her:

Eeeeelsker Art Crayons altså, det gir så mange muligheter! Og det faktum at de er vannløselige, gjør de om mulig enda mer anvendelige. AJ side i StudioLights 16x16 str AJ med løse ark som kan tas ut å jobbes med. Må bare dele dette bildet med dere: Herlige fargerike kritter klare til bruk, og blankt lerret :D


Produkter brukt er: Amsterdam Gesso og gel medium. Jeg har brukt tissuepaper på bakgrunnen, og stensil fra StudioLights Just Lou kolleksjon. Av Marabu Mixed Media Art Crayons har jeg brukt fargene: Sky blue, gentian, aqua green og turquoise mest. Jeg har trykket bobler med Amsterdam hvit gesso og div lokk, farget "kulene" med gesso og rosatoner etterpå. Dekor fra StudioLights sticker sheet og ABM serie. Spæsjer med sort Art spray til slutt, og noen hvite detaljer med Posca.
Produkter fra Marabu,Posca, Studio Light og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Elin.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar