torsdag 15. mars 2018

Utfordring for mars - din favoritt

Hos Scrappelyst har vi denne gangen tema favoritt. Hva er favoritten din ved pulten akkurat nå? Har du et favorittprodukt; bruk det. Har du favorittprosjekt; lag det. Er du i en periode hvor du bare elsker å scrappe ProjectLife; gjør det. Vi ønsker å se DIN favoritt, og fortell oss hva det er og gjerne hvorfor.


Jeg er litt hektet på Marabu Art Sprayer for tiden. De er så anvendelige til alle slags prosjekt i grunn, enten det er mixed media, fargesterke kort og layouts, eller som her: til å "kamuflere". Jeg har laget et restekort med masse blomster fra restekassen min. Blomstene var i utgangspunktet i mange ulike farger, men etter en runde med art sprayer i lilla, blå og sølv toner, ble de "nye".


Hvit papirpose som base, mønsterark (også rester) fra Studiolight, chipboard teksten har jeg embosset. Div blomster, blader og pyntebær fra I Am RosesKort og GodtMagic Monday ++. Hvite fjær. Hvit vokset bommullstråd og fibertråder fra Kort og Godt.  Noen sommerfugler til slutt, for å øke interessen  i bildet.

Utfordringen vår har frist den 30..mars 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her
Bli med da vel :) 

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar